Certificeringen

Bouwend Nederland

Duvekot Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is de nieuwe branche vereniging voor bouwend Nederland. Deze is per 1 januari 2005 voortgekomen uit de fusie tussen NVOB + VGBouw (BouwNed), VIANED, Bolegbo-vok, WRI en het AVBB. Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie van werkgevers in de bouw die zich toekomstgericht willen profileren. 

 

 

Bouwgarant

 “U bouwt zeker met BouwGarant". Een bouwgarantie exclusief voor leden van BouwGarant. Wanneer is Bouwgarant van toepassing?
- Bij faillissement van de aannemer
- Bij gebreken na oplevering
- Bij klachten over de kwaliteit van de constructie

 

Politie Keurmerk Veilig Wonen

“Veilig wonen, prettig wonen”.  Als pionier op het gebied van veilig wonen is Duvekot Bouw continu bezig te kijken naar mogelijke verbeteringen. Zo is Duvekot Bouw als eerste in Zeeland erkent als Politie Keurmerk Veilig Wonen-bedrijf. Zie ook Inbraakbeveiliging. 

 

 

 

 

Meer met minder

Duvekot Bouw is officieel MeerMetMinder aanbieder. Zij zorgt voor een vakkundig advies en voor subsidies bij het isoleren van woningen. De overheid heeft zich tot doel gesteld om fors energie te gaan besparen. Daarom willen het kabinet en andere initiatiefnemers de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met 30% verminderen ten opzichte van 1990. Energiebesparing in bestaande woningen en andere gebouwen, de doelstelling van Meer Met Minder, is hierbij onmisbaar.