Klantervaringen


"Onze ervaring met Jacco, Jan-Peter en hun collega's zijn uitermate positief. Duvekot heeft ons zeer goed geholpen met groot onderhoud aan onze vakantie woning op de oude Banjaard. Zo zijn de kozijnen zijn vervangen en is de hele buitenkant is gestuct en geschilderd. Door de zelfstandigheid, de kwaliteit van hun werk en communicatie hebben we ze ons hier volledig in ontzorgd.
Vorig jaar hadden we onverwachts een groot vochtprobleem. Door snel en effectief ingrijpen van Duvekot hebben ze ons voor een nachtmerrie behoed. De ontstane schade was daardoor goed te overzien en die heeft Duvekot op een uitstekende manier voor ons hersteld.
Mochten we ooit een huis in de omgeving van Zeeland verbouwen dan zullen we zeker bij Duvekot langsgaan. Duvekot is meer dan een betrouwbare partner gebleken. Hartelijk dank. Januari 2015, Fam. Broos.

"Der sicher nicht sehr einfache Umbau für uns mit den Herren Duvekot hat viel Spaß gemacht. Duvekot und das komplette Team waren immer sehr freundlich, hatten ein gutes Gefühl dafür, unsere sehr individuellen Wünsche perfekt und sehr hochwertig umzusetzen und das gesamte Team war immer ausgesprochen freundlich und sehr kompetent. Ich kann Jedem empfehlen, mit Duvekot umzubauen - gerade wenn es um schwierige und qualitativ hochwertige Anforderungen geht. Immer wieder gerne." Mei 2014,Eigentümer-Ehepaar Ferienimmobilie Nähe Vlissingen.

“Het ziet er allemaal mooi uit. Graag willen we u en uw broer dank zeggen voor het creatief meedenken over de plannen en adequaat uitvoeren van het werk.” Mei 2014, Eigenaar recreatiewoning te Domburg

  "Zojuist is de verbouwing Publiekshal opgeleverd. We danken u voor uw geleverde werkzaamheden. Deze zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wilt u ook onze dank naar uw medewerkers overbrengen. Gemeente Noord-Beveland, maart 2014."

"In 2011 hebben we plannen gemaakt voor het verbouwen van onze vakantiewoning in Park Breezand, Vrouwenpolder. In 2012 zijn we met een ontwerp naar een aantal aannemers gegaan. Duvekot sprong er meteen uit door een zeer gedetailleerde beschrijving voor de kostenraming, en ook de vragen die kwamen, duiden op een nauwkeurige voorbereiding. Dat gaf ons meteen een goed gevoel. We zijn voor aanvang van de werken op een bouwwerf van Duvekot gaan kijken, en onze indruk werd daar bevestigd, dat de kwaliteit van het werk zeer goed is. De verbouwing zelf – in de winter van 2012-2013 - is buitengewoon goed gelopen. Volgens plan was de verbouwing klaar voor aanvang van het nieuwe verhuurseizoen. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de afwerking. De grote tegels op de vloer liggen perfect, wat direct bij binnekomst opvalt. Ook leidingwerk, electra, metselwerk, stucwerk, timmerwerk, enzovoorts, zijn zeer goed uitgevoerd. De communicatie verliep intensief en goed. De medewerkers van Duvekot waren altijd bereid naar onze wensen te luisteren voor en tijdens de bouw, en hebben oplossingen aangedragen om de woning zo goed mogelijk af te stemmen op onze wensen. We zijn zeer tevreden met het algehele resultaat, en zullen bij eventuele toekomstige verbouwingen de firma Duvekot zeker weer contacteren. Fam. Opsteeg, Berlin, Juni 2013."                        

"Een aannemer die aan een half woord voldoende heeft. Gemaakte afspraken worden stipt en nauwkeurig nagekomen; de uitvoering van het werk steeds van hoge kwaliteit. Duvekot heeft diverse werkzaamheden, t.w.  aanleg zwembad, bouw wijnkelder en volledige vervanging badkamers in bestaande woning, perfect uitgevoerd. Wat ons betreft een absolute aanrader."            februari 2013, fam. Van den Brande, Rotterdam.  

"In de zomer van 2012 heeft Kodde architecten Duvekot geselecteerd om samen een woning in Domburg intern te renoveren. Op aanraden van eerdere klanten kwam Duvekot op ons pad, dit bleek al snel een goede tip. Vanaf het eerste moment hebben wij de samenwerking als erg prettig en professioneel ervaren. Duvekot denkt mee, komt afspraken na en levert hoogwaardige kwaliteit tot in de kleinste details. Namens Kodde architecten kunnen wij u Duvekot zeker aanbevelen." februari 2013.

"Vielen Dank für die sehr gute Zusammenarbeit von der Planung bis zur Hausübergabe. Wir würden immer wieder mit Duvekot Bouw arbeiten und können Herrn Duvekot und sein Team nur weiterempfehlen, sowohl im Rahmen eines Neubaus als auch bei Renovierungen. Duvekot Bouw hat für uns von Mitte 2011 bis Frühjahr 2012 in Banjard/Kamperland eine neues Ferienhaus gebaut. Hohe Qualität der Arbeit, zeitliche Einhaltung der Gewerke und Einhaltung des vereinbarten Kostenrahmens waren selbstverständlich. Darüber hinaus ist die Servicementalität von Herrn Duvekot und seinem ganzen Team sehr hoch." Familie Küpper januari 2013.

"Duvekot Bouw heeft sinds 2007 een aantal verbouwingen aan ons vakantiehuis op Buitenhof Domburg uitgevoerd. In 2007 vond een grootschalige verbouwing plaats, waarbij een 20-persoons vakantiehuis is getransformeerd in 2 afzonderlijke 10-persoons vakantiehuizen. Die verbouwing is perfect verlopen (budget, uitdagende termijnen, kwaliteit van de communicatie en, niet in de laatste plaats, de kwaliteit van het geleverde werk). Duvekot Bouw verzorgde nadien het reguliere onderhoud, en verder zijn verbouwingen uitgevoerd aan de badkamer en de wc. Telkens opnieuw waren de ervaringen zeer positief. Er ontstaan geen verrassingen over de kosten van de werkzaamheden, over de voortgang wordt telkens helder en tijdig gecommuniceerd. De kwaliteit van het geleverde werk is onberispelijk.In december 2012, vlak voordat een huurder gebruik zou gaan maken van ons vakantiehuis, bleek bij onderhoudswerkzaamheden dat de CV installatie voor vervanging in aanmerking kwam. Duvekot Bouw heeft binnen 2 dagen de de werkzaamheden uitgevoerd. De afstand van Domburg tot onze woonplaats was (opnieuw) geen enkel probleem.De ervaringen met Jacco Duvekot en zijn medewerkers zijn, zo mag blijken uit het voorgaande, zonder uitzondering zeer positief." Marjan van Delden, Wolter Pot/Rotterdam januari 2013.

"Toen wij in september vorig jaar ons vakantiehuis in het Buitenhof Domburg kochten waren mijn vrouw en ik er direct van overtuigd dat wij moesten verbouwen om het er echt naar onze zin te maken. Kom je dan uit het centrum van het land dan moet je op zoek naar een betrouwbaar adres in de bouwwereld, dat bekend is met allerlei zaken omtrent de mogelijkheden ter plekke en hoe het meest efficiënt met de Gemeente Veere om te gaan. Na enige informatie te hebben ingewonnen en ook beoordeeld te hebben wat voor werk er door diverse  bouwbedrijven in het Buitenhof Domburg waren afgeleverd kwamen we bij Duvekot Bouw in Vrouwenpolder terecht. Na enige gesprekken op het kantoor met de heer Jacco Duvekot gehad te hebben, ontdekten we op de wand van zijn kantoor enige door het bedrijf van Vader op zoons behaalde diploma's en getuigschriften welke indruk op ons maakten. Je proefde gewoon dat er iets heerste van een traditie die zij hoog in het vaandel hebben staan. Dit vertaalde zich zo dat wij vertrouwen kregen  in de wijze hoe men potentiële klanten benaderde. Nadat wij uiteindelijk overeenstemming hadden bereikt over welke werkzaamheden vanaf de startdatum tot en met de de dag van oplevering  zouden plaatsvinden en voor welke prijs dat zou geschieden, was ons vertrouwen in de firma zelfs zo gestegen dat we bereid waren op bepaalde condities 90% van de overeengekomen prijs vooruit te betalen. Onze ervaring  is dat Bouwbedrijf Duvekot Bouw ons vertrouwen tot op de dag van vandaag niet heeft beschaamd.  Zelfs de naservice staat er hoog aangeschreven. Voor een volgende klus zullen we hen zeker benaderen".  Harmelen, 5 juli 2012, Familie Hellemans

  "Wir haben im August 2012 ein Haus in Domburg gekauft für welches grössere Umbauten vorgenommen werden mussten. Nach Gesprächen mit verschiedenen Anbietern habe wir uns auf Grund der gezeigten Fachkompetenz für die Firma Duvekotbouw entschieden. Im Nachhinein können wir uns nur zu dieser Entscheidung gratulieren. Der gesamte zeitliche Bauablauf entsprach präzise den Absprachen, die Qualität der Beratung, der Ausführung und der Kommunikation war hervorragend. In Falle eines neuen Bauvorhaben werde ich mich auf jeden Falle wieder für die Fa.Duvekotbouw entscheiden."Elisabeth + Dieter Morath, Eb und Vloed, Buitenhof Domburg, 6 juli 2012

“We zijn zeer gelukkig met de keuze voor Duvekot, die we kozen voor de verbouwing van ons Vakantiewoning in Domburg. Daar geld gelukkig ook " Afspraak is afspraak" en zijn er duidelijke communicatielijnen. We wonen niet direct nabij, maar de fysieke afstand bleek geen enkele handicap. We werden op de hoogte gehouden d.m.v. Foto's en Email en duidelijke planningen. De samenwerking verliep erg prettig. Er werd goed meegedacht, en diverse mogelijkheden werden toegelicht. Alleen de kleur van het Riet maakt de aanbouw zichtbaar. Verder lijkt het net alsof de aanbouw er altijd al is geweest. Zo goed is geheel geïntegreerd in de bestaande omgeving”. Met vriendelijke groet, Marc Reijnen, Domburg, 14 mei 2012.

"Jacco, Jan Peter en medewerkers, Hartelijk dank voor het zo goed en efficiënt verzetten van al het werk in en rond ons huis. Als een berg hebben we er tegenop gezien maar jullie vakmanschap en blijmoedigheid hebben het voor ons makkelijker gemaakt. We zijn nog lang niet klaar maar dat komt wel in het volgend jaar. We zijn tevreden met wat nu reeds is bereikt. Allen dank namens Labrujere, Frans en Ank, Oostkapelle, 20 december 2010"

"Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap, de service en de geleverde kwaliteit van de firma Duvekot. De verbouwing aan ons huis werd onder hoge tijdsdruk uitgevoerd maar vlak voor de bevalling was, zoals gepland en gehoopt, alles pico-bello in orde. Vakwerk! Hartelijk dank, Fam. de Klerk-Selten, Veere. 13 januari 2011"